Huomio!

RKV-86 ry:n kuntosalitoiminta loppuu ja myymme kaikki laitteemme tarjousten perusteella, ensisijaisesti kaikki kerralla.

Jos kiinnostuit niin kysy lisäinfoa rkv86ry@gmail.com

Huomio!

Jäsenyys

Saadaksesi oikeuden käydä salilla, sinun tulee liittyä seuran jäseneksi sekä maksaa kuukausi- tai vuosikorttia. Jäseneksi liityt ottamalla yhteyttä seuran sihteeriin tai puheenjohtajaan (p. 044 5976 564 tai rkv86ry@gmail.com ) ja sopimalla tapaamisen, jossa täytät sopimuksen seuran jäsenyydestä sekä vastaanotat poletin. Maksat salin käyttöoikeudesta et käyttökerroista eli jos sinulla on poletti olet velvollinen siitä maksamaan. Tämä oikeuttaa sinut käyttämään salia omatoimisesti vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden.

Hinnasto

Kuukausikortti
30 € / kk
Kuukausikortti, opiskelija
25 € / kk
Vuosikortti
250 €
Perhekortti
370 €
  • sisältää 2 samassa osoitteessa asuvaa henkilöä
Polettipantti
20 €
  • peritään poletin annon yhteydessä ja palautetaan poletin palautuksessa
  • hukatusta / palauttamatta jääneestä poletista ei makseta panttia takaisin!

Laskutus tapahtuu kuukausikorttilaisilla 2 kuukauden välein, maksut peritään aina etukäteen, mutta sinulla ei ole vuosisopimusvelvoitetta. Vuosikorttilaiselta maksu peritään vuoden alussa ja vuosikortti on voimassa tammikuusta joulukuun loppuun. Ilmoita laskutukseen liittyvistä muutoksista sähköpostiin. Vuoden 2019 alussa otimme käyttöön myös Smartum-setelit, joilla voit maksaa kuukausi- tai vuosikorttiasi.

Seuran säännöt

Jokainen huolehtii omalta osaltaan salin siisteydestä eli vie käyttämäsi tavarat ja painot takaisin omille paikoilleen. Ilmoita mahdollisista laiterikoista tai puutteista seuran sähköpostiin. Poletti on henkilökohtainen ja sillä ei ole oikeutta päästää seuraan kuulumatonta henkilöä seuran tiloihin.

Seura toimii talkooväellä ja sille valitaan syyskokouksessa vuodeksi eteenpäin puheenjohtaja, sihteeri (rahastonhoitaja) ja johtokunta. Johtokunta päättää seuran asioista yhdessä puheenjohtajan ja sihteerin kanssa. Jokainen poletin haltija on seuran jäsen ja hänellä on mahdollisuus vaikuttaa seuran toimintaan osallistumalla kaikille avoimiin kevät- ja syyskokouksiin. Teemme vuosittaisia kunnostus- ja huoltotöitä talkoilla, joista ilmoitamme erikseen salin ilmoitustaululla ja ajankohtaista -sivulla. Toivoisimme seuran jäsenten osallistuvan talkoisiin oman mahdollisuutensa mukaan.

Laitteisto

Kuntosalillamme on laitteita laidasta laitaan:
voimailunurkasta löytyy monolift, ipf-kyykkyteline, 2x voimarack, 2x penkkipunnerruspenkki sekä monipuolisesti kuminauhoja, ketjuja sekä niiden apulaitteita. Lisäksi salin puolelta löytyy vinopunnerruspenkki, 2 x ristitalja, prässi, hack, peck-deck/takaolkapäälaite, ylätalja, alatalja, smith- teline, reverse hyper, dippi, 3 x suora penkki, roomalainen vatsapenkki, selän ojennuspenkki, reiden ojennuslaite, reiden koukistuslaite, inverse curl, 2 x pohjelaite, scott-penkki, 2x säädettävä vinopenkki, selkälaite sekä vipuvarsilaitteita. Käsipainoja meiltä löytyy 2 – 70 kg sekä runsaasti levypainoja. Verryttelylaitteina meillä on 2 x kuntopyörä, crosstrainer sekä soutulaite.